Φιλοξενία 21ου Συνεδρίου Μεταπτυχιακών Φοιτητών Θεολογικής Σχολής Αθηνών με θέμα “Χριστιανισμός και Ελληνισμός”

Το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμορφώσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών φιλοξενεί το 21ο  κατά σειρά συνέδριο μεταπτυχιακών φοιτητών Θεολογίας που διοργανώνει ο Μεταπτυχιακός Φοιτητικός Θεολογικός Σύνδεσμος (Μ.Φ.Θ.Σ.), με τίτλο: «Η συνάντηση Ελληνισμού και Χριστιανισμού. Η διαχρονική σχέση, οι συνέπειες και ο απόηχος της συνάντησης από την ύστερη αρχαιότητα ως τις μέρες μας». Το τριήμερο αυτό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6, Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο της ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Βασιλείου του Μεγάλου 15).

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν με εισηγήσεις τους, μεταπτυχιακοί φοιτητές και υπ. Διδάκτορες από τις Θεολογικές Σχολές του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αλλά και  εκλεκτοί Καθηγητές και Ερευνητές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό με πρωτότυπες ανακοινώσεις τους.

Το 21ο Συνέδριο Μεταπτυχιακών Φοιτητών Θεολογίας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Τμήματος Θεολογίας και της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

 

Πρόγραμμα 21ου Συνεδρίου Χριστιανισμός-Ελληνισμός

Εκτύπωση

Print Friendly, PDF & Email

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...